Containere de birou

Sunt executate de compania noastra pe un proiect propriu care implica respectarea tuturor standardelor in vigoare in ceea ce priveste calitatea produselor. Modulele birou produse de noi au un sistem de rezistenta solid o izolatie calculata asfel incat pot fi locuite si iarna.
Oferim gama completa de containere de birou, suntem producatori si importatori pentru produsele noastre. Inchiriere pentru toata gama de containere comerciale.
Containerele birou marca BLOCK BOX sunt destinate spatiilor de birouri care pot fi adaptate pentru diferite activitati manageriale cum ar fi: secretariat, training, sala de sedinte, intalniri de afaceri. Toate aceste containere sunt adaptate pentru activitati manageriale si sunt formate din : ansambluri de containere pe un singur nivel sau pe 2 – 3 nivele.
Ansamblurile din containerele modulare BLOCK BOX sunt destinate spatiilor manageriale: mai exact containere de birou si sunt realizate dupa criteriile si dorintele clientului.
Descrierea CONTAINERULUI BIROU /ANSAMBLU CONTAINERE modulare marca BLOCK BOX
Dimensiuni, gabarit (exterioare): 6140 x 2400 x 2450 mm


Containerele pentru birouri au o structură foarte rezistentă și oferă un spațiu de lucru spațios. Toate containerele pentru birouri sunt concepute pentru spații de birouri ce pot fi adaptate pentru diferite activități manageriale, cum ar fi: secretariat, săli de ședințe, întâlniri de afaceri.

Toate containerele de birouri sunt conectate la electricitate și sunt supravegheate 24 de ore pe zi. În plus, containerele de birouri Block Box au un acoperiș izolat, care poate găzdui sisteme de încălzire și sisteme centrale de răcire.

Fie că vă înființați o nouă afacere sau vă transformați clădirea, containerul pentru birouri este o soluție excelentă pentru afacerea dvs. Containerele de birouri marca Block Box pot fi folosite pentru orice activitate comercială, fie că doriți să înființați un mic call center sau o zonă de birouri.

Containerele de birouri marca Block Box dispun de un sistem inovator de izolare unic. Containerele de birouri Block Box îndeplinesc toate standardele de calitate, astfel putând fi folosite ca locuință, dar și ca loc de afaceri. Containerele de birouri sunt ușor adaptabile la nevoile clienților, deoarece pot fi asamblate în funcție de cerințele și dorințele acestora.